Question tag 1.0

13:57,7 Comments




Hey blogger.
Alamak saya dah kena tag dengan Sab . Terima Kasih sebab tag saya. Jadi Jom jawab soalan yang diajukannya.


Soalan dari Sab
Favourite blog ?Hmm, sebenarnya mai belum ada favourite blog lagi. Tak tahulah kenapa. Tapi masa mai darjah 6, blog Lyssa Faizureen lah yang menjadi fav blog. :) Masa f3 blog kak una a.k.a Kemetot Chomel. Sekarang ni mai dah jarang blogwalking. Tu pun baru mula bw dan jumpa rakan blogger yang baru. Jadi kalau mai dah bw blog sesiapa. Tu semua fav blog mai. hahaha

Apa pandangan awak tentang blog sab ?
Hai Sab :) Blog Sab kelihatan sangat comel. Design yang berwarna pink yang menawan hatiku ke blog Sab. haha. Mai pulak minat soft pink. Mai paling suka cursor sab. Omgggg D.O yang cute miut tu. Blog sab dengan penuh dramatik yang dipenuhi dengan hujan-hujan. Huhu

Selalu active blog pukul berapa ?
Tak menentulah. Kadang-kadang kalau rajin sangat, awal pagi dah active. Tapi kalau malas, mai selalu active petang lah. Itu pun kalau tak busy.

Ambil aliran/kos apa ?
Aliran mana ? sekolah ? Saya dah habis sekolah. haha. Mai amik aliran sains tulen.

Describe yourself.Mai benci orang psiko. hahahah. tetiba emosi jap. Maaf tu yang terlintas dulu. Mai lahir pada 2 Jan 98. Mai paling tua dalam classmate *cehbanggalahtu*. Mai memang suka melukis. Awwww suka sangat, memang dari kecil minat melukis. Mai sebenarnya nak arkitek. huhuk. Haaa, Mai merupakan anak sulung daripada 5 orang adik beradik. Mai seorang yang pendiam. :P :P srs dalam kelas, mai agak diam tapi dalam ws mai menjadi liar bak kata Muiz. hahahaha. 

What the last thing you bought ?Aduh, jap nak ingat balik. Sebuah novel yang berjudul The Girl in the red coat. kahkah.

What is your middle name ?I don't have middle name. Nama saya seketul je Maisarah.

When was the last time you cried ?29/10/2015. sobs sobs

Are you in relationship ?Yezzz. Saya dengan Cameron Dallas. hahahaha

Have you ever been out of the country, if so how many times ?Hm belum pernah dan kosong kali. Hanya imaginasi kukan keluar negara. lol


Ni soalan dari saya.

  •  Sila memperkenal diri anda.
  • Adakah anda berminat untuk mempelajari bahasa asing ? Senaraikan. 
  • Negara manakah yang anda ingin merantau ?
  • Apakah pengalaman yang paling menakutkan dalam hidup anda ?
  • Adakah anda suka membaca novel ?
  • Novel apa yang paling best untuk dibaca?
  • laman web mana yang boleh tengok movie online ? hehe
  • Apakah hobi anda ?
  • Cuba teka lagu "Welcome to duloc such a perfect town, here we have some rules,let us lay them down.." dalam movie apa ? Hahaha
  • Apa makanan kegemaran anda dan kenapa?



Maaflah soalan merapu oh. Jangan lupa korang kena buat 10 soalan kepada blogger lain dan tag 10 blogger juga. tak kisah kalau nak jawab ke tak nak. hihi

You Might Also Like

7 comments:

Done :)
http://wanynaziar.blogspot.my/2015/12/question-and-answer-2015.html

hehe kita dah ;)

http://sabrinantsha.blogspot.my/2015/12/question-tag-20.html

Dah jawab! :D

http://koxtau.blogspot.my/2015/12/10-questions-tag-by-maisarah-musa.html

Aqilah Azmi said...

JANGAN CURI CAMERON DALLAS SAYA!!!!!!!!!!!!!!!
HAAHAHAHA JAP NK JAWAB BRB!!!

@Aqilah Azmi : hey sis maaf, saya dah memilikinya :D huhuhuhu

Aqilah Azmi said...

http://qileh.blogspot.my/2015/12/questions-from-mai.html

donee sorry uhuhu tertidoq smlm hahahaha
cameron dallas <3

Diya Hanun said...

Done jawab >_< hik3
http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/20-soalan-dari-2-blogger.html