profile

11:11,0 Comments

Image result for pen tumblr
Hello everyone!
Memang nama full aku Maisarah. Panggil lah nak panggil apa pun. Biasanya orang panggil mai. Ringkas dan tepat. hahah. Lama dah jejak blog ni dari tahun 2010. Dah lapan 8 tahun aku tetapkan momentum untuk blog. Bila free memang aku suka hadap laptop. Jadi kepada jejaka di luar sana, jangan pelik kalau anda dapat member sebegini. Jangan cakap aku tak ada life. Aku tahu life aku apa. Puihh

Aku memang suka hadap laptop. LOL. Aku memang suka bersukan. Of courselah nak hidup sihat. Aku memang suka memanah, main bola tampar. Dua sukan tu favourite teruks. Wanna join club? contact me. Eh memain je. Kan terpanah hati macam mana tapi juara memanah tahu. hahah. Then, aku suka tangkap gambar. Siapa suka juga? Kita geng.

Aku sekarang sedang sambung degree di uthm. Hussein yang berada di mana-mana. Course electronic engineering. Doakan aku berjaya yang baca ni :) ni semua adalah demi masa depan awak dan saya. Huaaa cia cia. Okay back to normal. Aku pun tak tahu kenapa aku ambil course ni dan tak pernah terfikir pun nak ambil kos ini. Masa tu fikir ini lah yang aku redha.

Before this, aku nak sambung architecture or medic. Minat bercabang kahkah. But rezeki tak ada dekat dua-dua tu. Rasa sedih tu adalah. Tipulah kalau cakap tak ada. Process healing tau sekarang. hahah. Bila dapat sambung kos sekarang, baru aku tahu apa minat aku. Oh yeah, tak semua yang kita itu yang terbaik sebab Allah tahu apa yang terbaik. :')

Tinggal 7 sem lagi.


0 comments: